Rakkauden perintö -näyttely

You are currently viewing Rakkauden perintö -näyttely
  • Post category:Uutisia

Tervetuloa ”Rakkauden perintö” -näyttelyyn, joka juhlistaa edesmenneen past. Sun Myung Moonin (1920–2012) 100. syntymäpäivää ja jonka tavoitteena on kunnioittaa hänen elämäntyötään rauhan hyväksi.

Past. Moonin elämä oli monin tavoin poikkeuksellinen, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle tämän virtuaalisen näyttelyn hänen elämänsä tärkeimmistä asioista, hänen ajatuksistaan ja hänen lukuisista ponnisteluistaan edistää rauhan asiaa kaikilla elämän osa-alueilla.

Satoja näyttelyitä suunniteltiin pidettäväksi eri puolilla Eurooppaa kirjastoissa ja julkisissa tiloissa tänä vuonna, mutta koronakriisin takia meidän oli muutettava suunnitelmia. Nauti tästä verkkonäyttelystä sen sijaan!

Julisteet eri aiheista ja projekteista selityksin ja lyhyin videoin sekä tarinat omakohtaisista kokemuksista tekevät toivottavasti tästä virtuaalikäynnistä viihdyttävän.

Siirry satavuotisnäyttelyyn ja julisteisiin, jotka kertovat tarinoita past. Moonin elämästä. Ne on otettu past. Moonin elämänsä ehtoopuolella kirjoittamasta elämänkerrasta. Kun skannaat QR-koodit julisteista tai napsautat julisteen yläpuolella olevaa äänisoitinta, voit kuunnella luettuja julisteen aiheeseen liittyviä katkelmia tästä kirjasta.

Jos haluat lukea omaelämänkerran “Rauhaa rakastavana maailmankansalaisena” ota yhteyttä meihin (info@familyfed.fi).

Kirjaa löytyy pieni sekä normaalin kokoisena.

Kiitos mielenkiinnostasi ja tervetuloa!